Eten&wijn
Sightseeing
Familie/groep

El Cossett Bar

El Cossett Bar is de perfecte plek voor de start van een geweldige tour. Stel je eens voor: de zachtjes ruisende golven van het meer, die tegen de kustrotsen klotsen, de lichte ochtendbries die je verwelkomt, zeemeeuwen op de pier, de geur van koffie die van binnenuit komt ... na zo’n start kan de dag alleen maar magisch zijn!

0000

Castelletto di Brenzone is tenslotte een zeldzaam pareltje, waar aarde en lucht elkaar ontmoeten, het groen van de Monte Baldo en het blauw van het Gardameer worden samengevoegd. En deze bar, midden in een charmant, klein haventje, is het begin van een reis door het land, vol verhalen en verrassingen

0000

Je wordt verwelkomd door Paolo, een stoere en sympathieke gastheer. Terwijl je geniet van het ochtendpanorama, bereidt hij croissants, sandwiches, cappuccino, koffie, vruchtensappen en andere verrassingen voor (waar hij enorm van houdt).

Belangrijk detail: als je van nordic walking houdt, ga dan zeker terug naar El Cosset, want dit is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van nordic walking. Vanaf hier kun je een mooie wandeling maken door Brenzone, een stad die bestaat uit 16 prachtige nederzettingen. Als je besluit om zo’n wandeling te maken, maak dan zeker even een praatje met Paolo en vraag hem om advies.

Gerelateerde reizen