Over ons

DGtalguide ™ is een innovatieve online touroperator. Een bedrijf dat jouw reizen organiseert door middel van moderne technologieën, de expertise van professionals in de toerismesector, en daarbij ook de kennis en persoonlijke contacten van lokale experts.

Met DGtalguide ™ is je reis zo georganiseerd, alsof je bijna voor niks toch de allerbeste gids hebt geboekt. We vertellen geen verhalen die je in reisgidsen kunt lezen. We helpen je om echt in het Italiaanse leven te duiken, te leren en te ontdekken wat verborgen is voor de ogen van gewone toeristen.

Wat is DGtalguide?

DGtalguide™

Volledige vrijheid

Ben je iemand die niet van rondleidingen houdt waarbij je in een groep loopt, moet luisteren naar dingen die niet interessant zijn, moet kijken naar wat helemaal niet boeiend is, in de hoop dat de persoonlijke kwaliteiten van de gids, zijn of haar karakter en smaak bij je passen? We houden er ook niet van.

Daarom geeft DGtalguide ™ je volledige vrijheid. Begin je tour zoals jij dat wilt: in je eigen auto, op een motorfiets, op een gewone fiets, te voet of per boot. Ga zo snel of langzaam als je wil, stop waar je maar wil, ontvang alleen informatie die je interesseert, proef alleen waar je enorm veel zin in hebt. Een ding is zeker, je zult je tijd met veel plezier doorbrengen.

DGtalguide™

100% georganiseerd

Met DGtalguide ™ reis je alleen, maar we organiseren alles voor je wat je nodig hebt. De navigator leidt je langs de meest praktische, interessante en mooiste route die we uiteraard zelf ook hebben getest. Er staat al iemand op je te wachten op de plekken die je gaat bezoeken: in het restaurant is een tafel voor je gereserveerd, in de authentieke winkeltjes en boerderijen krijg je altijd een speciale korting, en ook bij wijnkelders, kaasmakerijen en andere interessante plekken staan de deuren voor je open, die voor anderen meestal gesloten zijn.

DGtalguide™

Helpt om geld te besparen

Studies tonen aan dat reizigers gemiddeld minimaal 40% van hun vakantie besteden aan organisatorische zaken. Is de weg op de kaart wel echt open voor verkeer? Waar kun je het beste parkeren? Is dit restaurant wel open? Hoeveel kost een lunch en is er nog wel een tafel vrij? Is er iets interessants op de route? Kunnen we hier wel zomaar naar binnen? Wanneer gaat de veerboot begint? Hoe weet ik wat er op het menu staat?

DGtalguide™ staat klaar om al deze vragen te beantwoorden. Je verspilt geen enkele minuut van je kostbare vakantietijd.

En je geeft minder uit doordat je kortingen, geschenken en speciale aanbiedingen van onze partners krijgt. Hoogstwaarschijnlijk bespaar je meer dan je voor de tour hebt betaald.

Onze kantoren

Peschiera del Garda
Via Milano, 30 C Peschiera del Garda 37019 - Italië

Riva del Garda
Viale Rovereto 3/E Riva del Garda 38066 - Italië